Ajungi la timp oriunde iti propui cu serviciile SMART Rent Bucuresti

Ajungi la timp oriunde iti propui cu serviciile SMART Rent Bucuresti

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa pleci spre locul de munca sau spre aeroport, daca trebuie sa pleci la o conferinta peste hotare, fara sa te mai gandesti la minutele pierdute in intersectii pline de masini si la avionul care este pe punctul de a decola si tu tot in masina te afli?
Desi suna a inceput de poveste cu final fericit, acest scenariu poate deveni realitate mai repede decat crezi prin intermediul firmelor de inchirieri masini in Bucuresti. Cu o gama larga de servicii premium si preturi pentru toate tipurile de clienti, firmele incearca tot timpul sa isi innoiasca parcurile auto cu cele mai noi masini de pe piata, le intretin perfect, au revizii la zi si sunt curatate periodic.
Consumul de carburant este cu siguranta mai mic decat in cazul masinii personale, nu mai risti sa o strici pe strazile destul de proaste din Capitala, ba poti sa participi si la primul tau test drive, daca vrei sa cumperi o masina, dar nu ai incredere in performantele ei.
Asistenta permanenta, marele atu al firmelor inchirieri masini
Firma SMART Rent Bucuresti livreaza masinile la ora dorita indiferent ca e vorba de aeroport sau de alta locatie din oras, soferii profesionisti au o prezenta placuta, sunt imbracati „la patru ace”, au tinute business, asa ca te vei simti perfect in compania lor. In parcul auto al companiei care presteaza astfel de servicii exista masini cu performante foarte bune, masinile sunt curate si au putini kilometri la bord, sunt usor de condus, daca preferi sa nu inchiriezi o masina cu sofer.
Daca se intampla ca pe parcursul drumului sa apara probleme tehnice ai mereu la dispozitie un dispecerat pentru asistenta indiferent de locul in care te afli. Acesta este un mare plus al acestor tipuri de servicii, stii ca in orice clipa cineva te poate ajuta si iti poti continua drumul.
In caz de nevoie se poate inlocui masina cu una noua, SMART Rent a pregatiti cei mai buni specialisti pentru a interveni rapid atunci cand masina inchiriata nu mai are performantele dorite.
In plus, autoturismele din dotare au si CASCO sau RCA, sunt asigurate si pot fi folosite in orice fel de imprejurare, chiar si pentru transport pana la aeroport sau de la aeroport, livrarea masinii este gratuita pana acolo.
Alegere simpla a masinilor, inchiriere pe o perioada stabilita de client
In functie de ce isi doreste fiecare client, firmele care inchiriaza masini pot acorda reduceri pentru cei care au mai inchiriat masini, autovehiculele pot fi alese foarte simplu, dupa o privire atenta in pagina fiecareia dintre ele, unde sunt toate detaliile tehnice si performantele atinse, consumul de carburant.
Masinile pot fi inchiriate pe o perioada mai scurta sau mai lunga, preturile finale depind si de tipul masinii si de extra serviciile cerute, singura obligatie a soferului, daca se inchiriaza masina fara sofer, este sa aduca masina cu plinul facut si fara a fi deteriorata. Soferii profesionisti cunosc deja toate rutele mai scurte din Bucuresti, drumul va fi mai scurt de fiecare data, se vor evita zonele prea aglomerate pentru ca fiecare client sa fie prezent in locul dorit, la ora fixata.

Comments (No Comments)

× Inchiriaza RAPID!